Hotspot

Benieuwd naar het beste nieuwe restaurant in Nederland, de beste broodjeszaak, het beste nieuwe hotel of café? Elke week gaat Elsevier Weekblad-redacteur Eva Segaar op pad voor haar rubriek ‘Hotspot’, die korte signalementen van bijzondere nieuwe locaties bevat en oog heeft voor de gerechten, het interieur en het comfort. Hippe plekken met goed eten, fijne plekken om te slapen. Cijfers worden niet uitgedeeld, maar alle hotspots zijn volgens Elsevier Weekblad een bezoek meer dan waard.

Voorbeelden van Hotspots

Restaurant Persijn in  Amsterdam is een aanrader als u graag eet wat de Hollandse pot schaft. Bij Stoet in Enschede krijgt u voor weinig geld een rijkbelegde boterham voorgeschoteld. Of neem Héroine in Rotterdam, dat bijzondere combinaties op de kaart heeft, én een heel modieus interieur.

Bekijk de hotspots bij u in de buurt

Bent u op zoek naar een nieuw en goed etablissement in uw eigen regio, gebruik dan de interactieve kaart met alle door Elsevier Weekblad bezochte hotspots. Klik op een van de rode E’s en de naam van het restaurant of hotel verschijnt links op de kaart, inclusief foto en een korte beschrijving van wat u er kunt eten én de link naar een ruimere beschrijving. Elke week worden nieuwe plekken toegevoegd. Van Groningen tot Maastricht, van Enschede tot Haarlem. Bent u enthousiast, dan kunt u direct reserveren.

Zelf een nieuwe plek ontdekt, of bent u er één begonnen? Mail dan [email protected].