Hotspot Premium Corner

Meddens: eten in een oud modehuis

26 juni 2018

In en rond Hilversum is Meddens een van de weinige restaurants waar de nadruk op vis en schaaldieren ligt. ‘Het menu bestaat voor 70 procent uit dergelijke gerechten, maar we serveren ook vlees en vegetarisch,’ vertelt eigenaar Marco van Velthooven (46). Koningskrab met buikspek is volgens hem een aanrader. ‘Dat is een prachtige combinatie die op zijn oosters is bereid.’ Verder toont de kaart veel variatie. Van fruits de mer tot bescheiden sliptong in boterjus.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.