Premium Lock Meddens: eten in een oud modehuis

26 juni 2018Leestijd: 1 minuut
Meddens

In en rond Hilversum is Meddens een van de weinige restaurants waar de nadruk op vis en schaaldieren ligt. ‘Het menu bestaat voor 70 procent uit dergelijke gerechten, maar we serveren ook vlees en vegetarisch,’ vertelt eigenaar Marco van Velthooven (46). Koningskrab met buikspek is volgens hem een aanrader. ‘Dat is een prachtige combinatie die op zijn oosters is bereid.’ Verder toont de kaart veel variatie. Van fruits de mer tot bescheiden sliptong in boterjus.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,40 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Premium Lock

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.