In de Veerhaven, waar het historische karakter van Rotterdam zich misschien wel het best laat voelen, tref je sinds kort ook een toonbeeld aan van de Franse eetcultuur: petit restaurant Louise. De passie die eigenares Loesje Tieleman (21) heeft voor de Franse gastronomie, wil ze overbrengen op haar gasten. ‘Tijd met elkaar doorbrengen aan tafel, gerechten delen met een goed glas wijn. Bij het begin van het diner komt er stokbrood met paté op tafel en kan iedereen lekker gaan smeren,’ herinnert Tieleman zich.
Laden…
Word abonnee en lees direct verder
Al vanaf € 9,40 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.
Bent u abonnee en hebt u al een account?
Log dan hier in
Verder lezen?
U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.
Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.
Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.