Premium Lock Petit restaurant Louise – Rotterdam: Joie de vivre in de haven

07 november 2018Leestijd: 1 minuut
Petit restaurant Louise – Rotterdam

In de Veerhaven, waar het historische karakter van Rotterdam zich misschien wel het best laat voelen, tref je sinds kort ook een toonbeeld aan van de Franse eetcultuur: petit restaurant Louise. De passie die eigenares Loesje Tieleman (21) heeft voor de Franse gastronomie, wil ze overbrengen op haar gasten. ‘Tijd met elkaar doorbrengen aan tafel, gerechten delen met een goed glas wijn. Bij het begin van het diner komt er stokbrood met paté op tafel en kan iedereen lekker gaan smeren,’ herinnert Tieleman zich.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,40 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Premium Lock

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.