#Hotspot Premium Corner

Greens in the Park – Den Haag: Duurzaam genieten

10 oktober 2018Leestijd: 1 minuut

Het Westbroekpark in Den Haag, elk jaar het toneel van kleinkunstfestival De Parade, is een nieuwe attractie rijker met Greens, een combinatie van maatschappelijke werkplek en restaurant. Mensen die om verschillende redenen op afstand van de arbeidsmarkt staan, verzorgen er de moestuin. De omzet van het restaurant vult de inkomsten uit subsidies aan. ‘Met onze groentetuin willen we zo puur mogelijk eerlijke producten aanbieden,’ zegt ­medeoprichter Djoeke Delnooz (42).

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.