Hotspot Premium Corner

The Millèn: Oase in wolkenkrabber

16 augustus 2018Leestijd: 1 minuut

Met het restaurant in het Rotterdamse Wereldmuseum prolongeerde chef-kok Wim Severein in 2017 nog zijn Michelinster. Die zaak moest in 2018 de deuren sluiten, omdat het museum andere plannen had met de ruimte. Dit maakte de weg vrij voor een lang gekoesterde wens van Severein (48). ‘Ik wilde altijd al iets voor mijzelf beginnen.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.