Premium Lock Café & Brasserie De Restauratie: Nostalgie aan het spoor

10 oktober 2018Leestijd: 1 minuut
Café & Brasserie De Restauratie

De Restauratie staat in Eindhoven bekend als een iconische ontmoetingsplek. ‘Dat ontmoeten staat nog steeds centraal,’ vertelt horecamanager Friso van Berkel (48). ‘Maar nu is alles wat eigentijdser.’ Tijdens de bijna vijf jaar durende verbouwing van het station, afgerond in maart 2018, onderging ook de horeca­gelegenheid een transformatie. Van Berkel: ‘Daarbij is rekening gehouden met het rijke verleden van deze plek, dat in de jaren vijftig begon.’ De originele koperen kroonluchters, dezelfde stoelen als toen van meubelmerk Gispen en subtiele goudkleurige accenten, zijn duidelijke verwijzingen naar die periode.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,40 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Premium Lock

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.