De Restauratie staat in Eindhoven bekend als een iconische ontmoetingsplek. ‘Dat ontmoeten staat nog steeds centraal,’ vertelt horecamanager Friso van Berkel (48). ‘Maar nu is alles wat eigentijdser.’ Tijdens de bijna vijf jaar durende verbouwing van het station, afgerond in maart 2018, onderging ook de horecagelegenheid een transformatie. Van Berkel: ‘Daarbij is rekening gehouden met het rijke verleden van deze plek, dat in de jaren vijftig begon.’ De originele koperen kroonluchters, dezelfde stoelen als toen van meubelmerk Gispen en subtiele goudkleurige accenten, zijn duidelijke verwijzingen naar die periode.
Laden…
Word abonnee en lees direct verder
Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.
Bent u al abonnee en hebt u al een account? log dan hier in
Verder lezen?
U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.
Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?
Er ging iets fout
Uw sessie is verlopen
Wilt u opnieuw inloggen