Premium Lock Intiem dineren in een kas bij Orangerie De Pol

20 juni 2018Leestijd: 1 minuut
Orangerie de Pol in Doetinchem

Op Bonaire had Rick van den Broek (33) een gelauwerd restaurant: At Sea, in 2014 uitgeroepen tot het beste restaurant van de Cariben. In 2017 keerde hij terug naar de Achterhoek. Daar kocht hij een oude boerderij met daarnaast een imposante kas. Die bleek de perfecte locatie voor zijn nieuwe zaak.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 26,99 per kwartaal leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Bent u abonnee en heeft u al een account?

Log dan hier in

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw