Hotspot Premium Corner

Olivijn: Eten in rijksmonument

29 augustus 2018Leestijd: 1 minuut

Met restaurant Olivijn, dat is vernoemd naar de gelijknamige edelsteen, wil meester-kok Menno Post (41) gastronomie combineren met een huiselijk gevoel. ‘Als mensen hier binnenkomen, hoop ik dat zij zich direct thuisvoelen.’ Het interieur van het vijftiende-eeuwse pand, dat vroeger dienstdeed als klooster en Bank van Lening, oogt door afwisselend kleur­gebruik en hedendaagse kunst aan de muren modern. Het historische karakter is door de kruisvensters, oude houten vloer en robuuste plafondbalken wel behouden gebleven en zorgt voor veel sfeer.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.