Hotspot Premium Corner

Souperen in het Tilburgse sterrenbos

06 augustus 2018Leestijd: 1 minuut

Hotel Restaurant Auberge du Bonheur staat aan het begin van de Oude Warande, een park in de vorm van een ster (‘sterrenbos’) in Tilburg. Het restaurant is vernieuwd, net als de naam: La Nouvelle Auberge. ‘Met het nieuwe concept willen we onze vaste gasten verrassen, maar ook een nieuwe, jongere doelgroep aanspreken,’ vertelt eigenaar Tim Wijdemans (32). ‘We hebben bijvoorbeeld in het menu bewust gekozen voor de aanspreekvorm “jij”.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.