#Hotspot Premium Corner

Hard & Ziel – Middelburg: Zeeuws streetfood

07 november 2018Leestijd: 1 minuut

Paskal Jakobsen, voorman van de Zeeuwse popgroep BLØF, heeft niet alleen een passie voor muziek, maar ook voor eten en reizen. Die deelt hij met zijn vriend Edwin Vinke (51), chef-kok van tweesterrenrestaurant de Kromme Watergang in het Zeeuwse dorp Hoofdplaat. Die gedeelde voorliefde van de twee en hun echtgenotes leven ze uit in eetcafé Hard & Ziel. ‘Eerst wilden we een kookboek schrijven, maar van het een kwam het ander, en zo ontstond Hard & Ziel,’ zegt Vinke.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner