Paskal Jakobsen, voorman van de Zeeuwse popgroep BLØF, heeft niet alleen een passie voor muziek, maar ook voor eten en reizen. Die deelt hij met zijn vriend Edwin Vinke (51), chef-kok van tweesterrenrestaurant de Kromme Watergang in het Zeeuwse dorp Hoofdplaat. Die gedeelde voorliefde van de twee en hun echtgenotes leven ze uit in eetcafé Hard & Ziel. ‘Eerst wilden we een kookboek schrijven, maar van het een kwam het ander, en zo ontstond Hard & Ziel,’ zegt Vinke.
Laden…
Word abonnee en lees direct verder
Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.
Bent u al abonnee en hebt u al een account? log dan hier in
Verder lezen?
U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.
Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?
Er ging iets fout
Uw sessie is verlopen
Wilt u opnieuw inloggen