Premium Lock Boompjes – Overloon: Voor toerist én fijnproever

10 oktober 2018Leestijd: 1 minuut
Boompjes – Overloon

Dertien jaar geleden begon Jaap Volman als snuffelstagiair in een restaurant, gevestigd in hetzelfde pand waar hij nu chef-kok/eigenaar is. In de tussentijd deed hij ervaring op in sterrenrestaurants. Bij zijn laatste, ­Bolenius in Amsterdam, groeide hij uit tot souschef. Begin dit jaar opende hij in het Brabantse Overloon restaurant Boompjes, dat uitkijkt op de in moderne stijl gebouwde Theobalduskerk.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,40 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Premium Lock

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.