Lezersvragen

Voor de rubriek ‘Lezersvragen’ staat elke week een panel deskundigen klaar om gratis de meest uiteenlopende vragen van lezers van Elsevier Weekblad te beantwoorden over belastingen, consumenten- en financiële geschillen, pensioenkwesties, bankzaken en – ook – burenruzies.

Voorbeelden van lezersvragen

Kunt u uw kind geld schenken om een huis te kopen? Zijn de zorgkosten die u vorig jaar maakte fiscaal aftrekbaar? Is het mogelijk uw pensioen eerder (of juist later) te laten ingaan? Kunt u nog onder dat onaantrekkelijke energiecontract uit? Hoe kunt u de verkoper van een ondeugdelijk product aansprakelijk stellen? En wat moet u doen als de buurman beweert dat uw appelboom op zijn terrein staat?

Zelf een lezersvraag insturen

De antwoorden van de experts verschijnen elke week in de papieren editie en online, op www.elsevierweekblad.nl/domein/belasting/. U kunt zelf ook vragen stellen aan de deskundigen. Die vragen kunt u per e-mail sturen naar [email protected] of per post naar Lezersvragen Elsevier Weekblad, Postbus 11, 1110 AA Diemen. De antwoorden worden door de deskundigen geanonimiseerd.

Disclaimer: Beantwoording kan enkele weken duren en wij kunnen niet alle vragen beantwoorden. Aan de antwoorden kunnen geen rechten worden ontleend. Individuele situaties en omstandigheden kunnen afwijken van de vragen zoals in deze rubriek beantwoord. Wij adviseren u daarom altijd zelfstandig advies in te winnen.