Premium Lock Hoe zorg ik dat schenkingen niet terechtkomen bij schoonkinderen?

03 december 2018Leestijd: 3 minuten

Elke week geven drie ­deskundigen antwoord op vragen van lezers over financiële en juridische kwesties. Deze week: ik wil dat mijn dochters twee Belgische bouwkavels erven, hoe doe ik dat belastingtechnisch het voordeligst? Hoe zorg ik dat mijn schenkingen niet terecht komen bij mijn schoonkinderen? En hoe zit het met de verzekeringen als ik een appartement verhuur?

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw