Robbert de Witt Premium Corner

Waarom een boycot van Israël volgens rechter discriminerend is

14 september 2022Leestijd: 4 minuten

Veel hoor je in Nederland niet meer van de BDS-beweging, die oproept tot een boycot van Israël wegens de behandeling van Palestijnen door dat land. Soms nog, op VARA-site JOOP, of van een politicus van BIJ1 – allebei zijn voor het isoleren van Israël, om die arme Palestijnen te helpen. Wellicht omdat er momenteel nu eenmaal grotere crises zijn in de wereld, schrijft Robbert de Witt.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.