Arendo Joustra Premium Corner

Blijkbaar mogen Kamerleden privacy zieke Pieter Omtzigt negeren

05 mei 2021

De naam van Pieter Omtzigt viel ­vorige week donderdag in het ­debat over de notulen van de ­ministerraad welgeteld 160 keer. Zelf zit het CDA-Kamerlid ziek thuis, dus dat is een mooie score als je afwezig bent. Ware het niet dat zijn collega’s in de Tweede Kamer zijn naam vooral noemden omdat ze zogenaamd wisten waarom hij ziek is, schrijft Arendo Joustra.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.