René van Rijckevorsel Premium Corner

Gele boekje is internationaal reisdocument, Hugo de Jonge

13 mei 2021

Minister Hugo de Jonge (CDA) van Volksgezondheid heeft begrip voor GGD’s die weigeren om het bewijs van corona-vaccinatie op te nemen in het gele boekje, het vaccinatiepaspoort. ‘Te veel werk.’ Volgens De Jonge heeft het bovendien geen internationale status. Nee, het is inderdaad geen officieel paspoort, maar wel het beste wat we nu hebben, schrijft René van Rijckevorsel.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.