René van Rijckevorsel Premium Corner

Goed signaal, festival verbieden om drugsgebruik

05 december 2019Leestijd: 2 minuten

Het besluit van de burgemeester van Hellendoorn verdient navolging. Anneke Raven (CDA) verbiedt het ‘Hardshock Festival’ in haar gemeente omdat het drugsgebruik een gevaar oplevert voor de openbare veiligheid. Burgemeester Femke Halsema (GroenLinks) van festival- en drugshoofdstad Amsterdam, kan een voorbeeld  nemen aan haar collega uit Overijssel, meent René van Rijckevorsel.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.