René van Rijckevorsel Premium Corner

Geef roekeloze doodrijders nooit hun rijbewijs terug

03 april 2019

Vier jaar cel eist de officier van justitie tegen Leon Z. (33) die in oktober 2016 op de A44 met zijn Audi op een auto van een echtpaar inreed. De dader reed 195 kilometer per uur waar 120 was toegestaan, schrijft René van Rijckevorsel. De twee zestigers waren op slag dood. Inzittenden van andere betrokken auto’s raakten zwaargewond.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.