Liesbeth Wytzes Premium Corner

Doortrapte bangmakerij van zelfbenoemde voedseldeskundigen

18 februari 2019

Veel mensen doen een beetje moeilijk als het over eten gaat. Vooral vrouwen. Allemaal bang om dik te worden of ongezond te zijn. Ze wegen in hun hoofd steeds af wat ze eten. ‘Vandaag een kroket – dan morgen geen ontbijt,’ zo blijft de zaak in evenwicht. Dat is natuurlijk prima, al vraag je je weleens af of ze nog onbezorgd aan tafel kunnen zitten.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.