Gerry van der List Premium Corner

Criminaliteit als overheidsbeleid: de idiotie van de staatswiet

26 juni 2018

Het is zo’n argument dat een discussie nooit goed doet. De bewering dat iets ‘niet van deze tijd’ is, mist elke inhoudelijke waarde. Er is geen enkele instantie of persoon die objectief kan vaststellen wat onlosmakelijk met het verleden verbonden is en het doet nogal dwaas aan om te veronderstellen dat ouderwetse zaken per definitie afkeuring verdienen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.