Geerten Waling Premium Corner

De parlementaire paladijn van premier Rutte

14 juni 2022Leestijd: 4 minuten

Eindelijk was er weer eens een debat in de VVD, zij het niet over de eigen idealen maar over een opgedrongen en draconisch stikstofbeleid van haar eigen minister. Die krijgt daarbij de volledige en kritiekloze steun van de fractieleider in de Tweede Kamer. Sophie Hermans komt daarmee bepaald niet los van haar imago als de parlementaire paladijn van premier Rutte, schrijft Geerten Waling.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.