nederland

Noel Gallagher en Chase & Status op Lowlands

03 mei 2016Leestijd: 1 minuut

BIDDINGHUIZEN (ANP) – Noel Gallagher’s High Flying Birds, Chase & Status en AlunaGeorge zijn dit jaar ook te zien op Lowlands. Het driedaagse muziekfestival in Biddinghuizen voegde dinsdag weer een nieuwe rij namen toe aan het programma, dat in totaal uit ruim 250 acts bestaat.

De 24e editie van het evenement vindt plaats van 19 tot en met 21 augustus. Ook Cassius, Matt Corby, John Coffey en Miike Snow staan op een van de podia.

Eerder was al bekend dat Muse, Hans Teeuwen met zijn nieuwe show Echte Rancune en Eagles of Death Metal naar Biddinghuizen komen.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.