Economische groei Premium Corner

Vietnam ontpopt zich tot exportkeizer van Azië

11 maart 2021Leestijd: 2 minuten

In het coronajaar 2020 was China een van de weinige economieën die wist te groeien, zij het in een veel lager tempo dan normaal. Toch was de grote rivaal van de Verenigde Staten niet het best presterende Aziatische land. Dat was buurland Vietnam, met een economische groei van bijna 3 procent. Bijzonder: in geen enkel kwartaal van 2020 kromp de Vietnamese economie.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.