economie Premium Corner

Zonneveld (51): ‘Ik ben al paar keer met pensioen gegaan’

08 februari 2017Leestijd: 2 minuten

‘Ik zag veel mensen hun hele leven lang werken, om als pensionado nog naar Ant­arctica te reizen of door de jungle te trekken. Ik dacht: is het niet logischer om je leven zo in te richten dat je dat soort reizen níet uitstelt? Daarom heb ik diverse keren een “tussenpensioen” genomen om op wereldreis te gaan en een boek te schrijven. Ik kwam erachter dat zes maanden een perfecte termijn is, daarna heb je weer zin om te gaan werken.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.