Verenigd Koninkrijk Premium Corner

Politiek legende Norman Tebbit: ‘Twitter is een ziekte’

21 juli 2017Leestijd: 6 minuten

De Britse baron Norman Tebbit is een politieke ­legende. Op 86-jarige leeftijd analyseert de voormalige rechterhand van premier Margaret Thatcher nog altijd genadeloos de ontwikkelingen in zijn eigen land en partij.

De wereld is een aangenamere plaats zonder hem.’ Dit was in maart dit jaar het harde oordeel van Norman Tebbit over de overleden Martin ­McGuinness. De Noord-Ierse politicus werd alom geprezen vanwege zijn bijdrage aan de beëindiging van de conflicten in zijn land. Maar de Britse baron sprak van een lafaard die hij een eeuwigheid in de hel toewenste.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.