Syp Wynia Premium Corner

Eindelijk erkenning dat antisemitisme meereist met vluchtelingen

02 mei 2018

In Berlijn werd een jongeman omdat hij een keppeltje droeg, met een riem geslagen door een jonge Syrische asielzoeker. In Parijs werd een bejaarde overlever van de nazi-vernietigingskampen door haar islamitische buurman vermoord en in brand gestoken. De voorzitter van de Centrale Joodse Raad in Duitsland achtte het beter dat Joden in de grote Duitse steden niet meer met een keppeltje over straat zouden gaan.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.