Redacteur Carla Joosten Carla Joosten Premium Corner

Normaal doen werkt ook voor leden in het Koninklijk huis

03 mei 2017Leestijd: 2 minuten

Het tv-interview met de jarige koning Willem-Alexander bewees maar weer eens dat authenticiteit het beste werkt. De Koning greep de kans om nu eens zonder koningin Máxima aan zijn zijde te tonen wie hij in vijf decennia is geworden. Een man die met moeite het koningschap aanvaardde, maar nu geniet van zijn ‘stralende dames’ en van een machtig interessante functie waarin hij de boeiendste mensen van de wereld ontmoet.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.