Joris Heijn Premium Corner

ING ziet af van salarisverhoging topman na overdreven ophef

08 maart 2018

Na druk vanuit de media en vanuit Den Haag, onder meer via een GroenLinks-voorstel voor een spoedwet, zwicht ING dinsdagochtend alsnog: de omstreden salarisverhoging van topman Ralph Hamers gaat niet door. Maar alle ophef over het salaris van de ING-bestuursvoorzitter is overdreven, schreef Joris Heijn vorige week. Lees hier zijn commentaar.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.