nederland

Woningen ontruimd vanwege brand in Delft

20 maart 2017Leestijd: 1 minuut

DELFT (ANP) – In een restaurant in de binnenstad van Delft is in de nacht van zondag op maandag brand uitgebroken. De brandweer is met veel eenheden ter plaatse, onder meer om omliggende woningen te ontruimen.

Het is volgens een woordvoerder van de brandweer nog onduidelijk hoeveel mensen hun woning moesten verlaten. De bewoners worden vooralsnog buiten opgevangen. ,,Het is helder, droog en er staat niet te veel wind”, aldus de woordvoerder. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.