nederland

Woning in Den Bosch beschoten

20 maart 2017Leestijd: 1 minuut

DEN BOSCH (ANP) – In Den Bosch is in de nacht van zondag op maandag het huis van een verdachte crimineel beschoten. Beelden op internet tonen dat het rolluik en een raam zijn doorzeefd met kogels. Buurtbewoners zeggen dat ze schoten uit een mitrailleur hebben gehoord. Niemand raakte gewond.

In het huis aan de Stapelen in de wijk Maaspoort woont een echtpaar dat verdachte is in een grote witwaszaak. De politie denkt dat de 33-jarige bewoner Faysal F. een rol speelt in het criminele milieu omdat hij een luxe leven leidt zonder legale inkomsten. Ook zijn 32-jarige echtgenote is daarom verdachte.

Vanwege de verdenkingen werd in december door de officier van justitie beslag gelegd op het huis.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.