Praatshow

Boekestijn & Wynia op tournee

24 februari 2018Leestijd: 1 minuut

De Elsevier Weekblad-columnisten Arend Jan Boekestijn en Syp Wynia zijn samen op tournee, met een praatshow waarin geen vraag onbeantwoord blijft.

4 maart 15.00 uur Betty Asfalt Complex, Amsterdam
10 maart 20.30 uur Theater De Speeldoos, Vught

Moet Nederland zich op sleeptouw laten nemen door Merkel en Macron en verder Europa in? Mogen we weten of rassen slim zijn of kunnen we daarover beter zwijgen? Is Donald Trump een vloek of een zegen?
Arend Jan Boekestijn is historicus, voormalig VVD-politicus en veelgevraagd commentator. Syp Wynia publiceert al twintig jaar over politiek en economie in Elsevier Weekblad en ook hij licht zijn columns en analyses vaak toe op radio en televisie.

Kaarten voor de voorstelling op zondag 4 maart 2018 15.00 uur (matinee) in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam, kunt u bestellen op bettyasfaltcomplex.nl
Kaarten voor de voorstelling zaterdag 10 maart 2018 20.30 uur in Theater De Speeldoos in Vught, zijn verkrijgbaar via theaterdespeeldoos.nl.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.