Premium Lock Chique sojasaus van Nederlandse makelij

03 juni 2019Leestijd: 2 minuten
Tomasu: Sojasaus naar Japans recept, gebrouwen in Rotterdam. Foto: Evelien de Jong

In Nederland dachten we niet zo lang geleden bij sojasaus meestal aan ketjap manis, de dikke, stroperige en vrij zoete saus uit de bekende groene fles van het merk Conimex. Maar sinds sushi hier zijn intrede deed en een doordeweeks supermarkthapje is geworden, kennen we ook de Japanse sojasaus.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw