cultuur Premium Corner

Han Bannink: Steunpilaar van burgemeesters

31 januari 2017Leestijd: 2 minuten

Als gemeentesecretaris van Rotterdam diende Han Bannink tussen 1973 en 1991 drie PvdA-burgemeesters: Wim Thomassen, André van der Louw en Bram Peper. ‘Een man met gezag en een vertrouwenspersoon van het college,’ zegt Bram Peper (76), die vanaf 1982 negen jaar met Bannink werkte. ‘Hij was gepokt en gemazeld in de ambtenarij en kon met veel verschillende mensen uit de voeten.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.