cultuur Premium Corner

Dromerige pianomuziek in zeven delen van IJsland

16 augustus 2016Leestijd: 1 minuut

De IJslandse pianist en componist Ólafur Arnalds krijgt weleens het verwijt dat hij louter muzikaal behang maakt. Minimalistische pianomelodietjes die lekker in het gehoor liggen, maar nooit spannend of vernieuwend zijn. Arnalds doet ook in zijn nieuwste project geen moeite om nieuwe muzikale paden in te slaan. Echoënd pianospel, cirkelend rond een paar akkoorden, dat veel weg heeft van filmmuziek.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.