buitenland

Hulpkonvooi aangekomen bij Damascus

17 februari 2016Leestijd: 1 minuut

AMMAN (ANP) – Een hulpkonvooi met 35 vrachtwagens is woensdag aangekomen in Moudamiya, een voorstad van de Syrische hoofdstad Damascus. Dat meldt het Syrische staatspersbureau SANA.

Moudamiya is een van de plaatsen in Syrië waar mensen vanwege langdurige belegeringen zijn verstoken van voedsel en andere basisbenodigdheden. Zeker honderd trucks stonden eerder op de dag klaar bij Damascus om naar Moudamiya en een aantal andere locaties te rijden.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.