In Islamabad Premium Corner

Bijzondere verklaringen voor lage aantal Pakistaanse coronadoden

01 mei 2020Leestijd: 2 minuten

Op straat begroeten Pakistaanse mannen elkaar nog net als vóór de coronacrisis. ‘Salam Alaikum Bhai,’ vrede zij met u broer, waarna de omhelzing volgt. In moskeeën – die in de meeste andere islamitische landen zijn gesloten – bidden de gelovigen nu met een schouder meer afstand. In de christelijke sloppenwijk gaat dominee ­Younas Barnabas (46) lichamelijk contact niet uit de weg. ‘Anders luistert niemand meer.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.