In Tripoli Premium Corner

Anarchistisch Libië verlangt terug naar tijden van dictator Khaddafi

09 april 2019Leestijd: 4 minuten

Op het dakterras van hotel Victoria, in het centrum van Tripoli, rookt een vrouw nerveus een sigaret. Gasten van het acht verdiepingen tellende gebouw hebben een weids uitzicht over de Libische hoofdstad. Niet ver naar het noorden klotst het water van de Middellandse Zee tegen de kade. In oostelijke richting zijn zwarte rookpluimen te zien. Zojuist is het enige functionerende vliegveld van Tripoli gebombardeerd. Vanuit de verte klinkt het geluid van mortieren.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.