tech

Facebook doet het weer

19 juni 2014Leestijd: 1 minuut

Dat was schrikken! Facebook is donderdag een kleine veertig minuten onbereikbaar geweest. Het bedrijf heeft de wereldwijde storing intussen hersteld.

‘Sorry, er is iets mis gegaan,’ was te lezen op het sociale medium.

Probleem

Op Twitter vroegen bezorgde Facebookgebruikers zich af wat er aan de hand was. Die vraag werd niet beantwoord, maar de foto’s van kittens, voetbalphotoshops en babyfoto’s waren rond 10.30 uur gewoon weer toegankelijk. De problemen ontstonden donderdagochtend vanaf 9.50 uur.

Het is nog onduidelijk hoe de problemen zijn ontstaan.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.