stijl

Dure ketting gestolen tijdens filmfestival Cannes

23 mei 2013Leestijd: 1 minuut

Opnieuw hebben dieven juwelen gestolen tijdens het filmfestival in Cannes. Het gaat dit keer om een diamanten halsketting met een waarde van bijna 2 miljoen dollar.

Het juweel werd gestolen tijdens een gala-avond van de Zwitserse juwelierszaak De Grisogono.

Kluis

Het feestelijke evenement had plaats in het luxehotel Eden-Roc aan de kaap van Antibes, ten zuidoosten van het centrum van Cannes. Het collier maakte deel uit van een expositie.

Vorige week werden ook sieraden gestolen tijdens het prestigieuze filmfestival. Criminelen stalen toen voor een miljoen dollar aan juwelen uit een kluis van het Novotel hotel in Cannes. De juwelen zouden door filmsterren worden gedragen op de rode loper.

Ook vorig jaar werd juwelen gestolen tijdens het filmfestival. Het ging toen om dure horloges die werden gestolen uit een villa van voetballers.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.