stijl

Rafael en Sylvie van der Vaart zijn uit elkaar gegroeid

02 januari 2013

Rafael en Sylvie van der Vaart betreuren dat zij de afgelopen periode uit elkaar zijn gegroeid. Hierdoor behoort ‘het voortzetten van hun relatie op dit moment niet meer tot de mogelijkheden’.

Dat laat het glamourkoppel woensdag weten via hun management. Volgens hun manager houden de twee ‘nog steeds van elkaar’.

Incident

Eerder vandaag meldde de Duitse krant Bild dat de HSV-speler en presentatrice uit elkaar zijn. De definitieve druppel was een incident tijdens Oud en Nieuw. Rafael zou zijn echtgenote toen hebben geslagen.

De twee waren tien jaar samen en hebben samen een zesjarige zoon, Damian. Daarom ‘wensen zij dan ook de relatie met het uiterste respect naar elkaar toe en naar hun zoon toe af te wikkelen’.

Rafael en Sylvia van der Vaart vragen de media hun de ruimte te geven ‘om daar in alle rust aan te kunnen werken’. Ze onthouden zich daarom van commentaar in de media.

Vergeven

In de verklaring wordt niet in gegaan op het verhaal van de Duitse krant. De 34-jarige Sylvie zou door de klap op de grond zijn gevallen. Ze heeft haar binnenkort voormalige echtgenoot hiervoor al vergeven.

Rafael en Sylvie trouwden in 2005 onder veel belangstelling. De twee hadden het vooral zwaar in 2009 toen Sylvie borstkanker had. Ze overleefde de ziekte en het stel leek gelukkiger dan ooit.

Afgelopen zomer waren er geruchten dat het niet meer goed ging met Sylvie en Rafael. De twee weerspraken de berichten in de roddelbladen en dreigden zelfs met een rechtszaak.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.