stijl Premium Corner

Alles voor de Insta-volgers: ontwerpers met groot bereik

29 maart 2017Leestijd: 4 minuten

Suzy Menkes (73) kon niet blijven zitten. Zodra de Louis Vuitton-show begon, sprong ze tussen een gigantische vaas en de catwalk om de mode beter te kunnen fotograferen met haar smartphone. Die catwalk slingerde over trappen en tussen beeldhouwwerken in het Parijse Louvre. Een unieke locatie, maar ook lastig om iedereen goed zicht te geven op de Vuitton-vrouwenmode voor winter 2017.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.