De slaapkamer is de belangrijkste ruimte in huis

Goed slapen begint bij een goed bed. Maar om ultiem te ontspannen in de slaapkamer is het belangrijk dat de inrichting van deze leefruimte is afgestemd op uw wensen.

De Suite heeft meer dan 40 jaar ervaring in het maken van bedden en kasten op maat. Wij helpen u graag verder om kwaliteit te combineren met maatwerk om uw leven comfortabeler te maken. Tegelijkertijd adviseren we u graag over technologische innovaties die zorgen voor meer ergonomie en gebruiksgemak.

Slaapkamer ontwerpen

Uw wensen staan aan de basis van het ontwerp van uw nieuwe slaapkamer. Aan de hand van uw wensen ontstaat een moderne, luxe of juist design slaapkamer. De wensen kunnen heel concreet zijn, maar u kunt ook bij ons terecht met alleen ideeën over de faciliteiten in de slaapkamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een inloopkast of een TV-lift. Aan de hand van de wensen creëren we vervolgens een plattegrond waarin de eerste contouren van uw nieuwe slaapkamer helder worden.

Met alleen een plattegrond is het moeilijk om een beeld te vormen van wat echt mogelijk is. Daarom wordt de 2D weergave verrijkt met een voorstel voor materiaal- en kleurgebruik. Vervolgens werken de ontwerpers van De Suite dit voorstel uit in een 3D weergave. In deze artist impression komen de materialen en kleuren goed tot hun recht, zodat u een duidelijk beeld krijgt van hoe uw nieuwe slaapkamer eruit komt te zien.

Goed slapen is enorm belangrijk

Een goede nachtrust geeft het lichaam en de geest energie voor overdag. Daarom is goed slapen zo belangrijk. Goed slapen bereikt u met de juiste ondersteuning van uw lichaam, maar ook met een droog slaapklimaat. Bovendien kan de FPS-technologie uw bloedsomloop stimuleren en uw spieren extra ontspannen. Zodoende slaapt u beter en neemt vermoeidheid sneller af.

 

Beter slapen met geluid

De bedden met een ingebouwd FPS (Frequency Physio Support) geluidssysteem maken op een innovatieve manier gebruik van geluid om nog beter te slapen. Subtiele geluidsgolven stimuleren de bloedsomloop en ontspannen de spieren. De weldadige werking van deze ontspanningstechnologie reduceert lichamelijke klachten, waardoor slapen beter gaat en vermoeidheid afneemt. Deze succesvolle toepassing geldt ook voor mensen die stress ervaren, neuropathische pijn hebben of veel spanning opbouwen, zoals bij Parkinson.

Advies voor een bed op maat

Het bed vormt een centrale plek in de slaapkamer. Om ultiem te genieten in de slaapkamer is het daarom belangrijk dat de stijl van het bed past in het interieur. We helpen u allereerst graag bij de keuze voor het type bed en matras om tot rust te komen wanneer u gaat slapen. Wij vinden dat u in uw nieuwe bed moet slapen als nooit tevoren. Zorgvuldig ontwerpen wij het bed daarom naar uw wensen en omstandigheden. Zo kunnen wij uw bed aanpassen op bijvoorbeeld spier-, rug- en nekklachten, of houden wij er rekening mee dat u moeite met draaien en opstaan hebt. Goed slapen gaat daarbij hand in hand met handige functies zoals een deelbaar bed, elektrische boxspring of hoog-laag verstelbaar bed.

De bedden van De Suite zijn geheel naar wens aanpasbaar. De stijl van uw slaapkamer kunt u daarom moeiteloos laten terugkeren in de vormgeving van uw bed. Onze uitgebreide designmogelijkheden waaruit u kunt kiezen, met vele luxe houtsoorten en prachtige bekledingsstoffen, maken dat uw bed de stijl heeft die u wenst.

Ook hoog-laag bedden in elke gewenste stijl

Stijlvolle hoog-laag bedden: De Suite maakt het mogelijk. Veel van onze bezoekers staan versteld over de mogelijkheden die wij bieden om een hoog-laag bed vorm te geven. Elke denkbare stijl die u een normaal bed of boxspring kunt meegeven, kunt u bij De Suite ook toepassen op een hoog-laag bed. Zo maakt u uw slaapkamer comfortabel en toekomstbestendig, en daarnaast ook stijlvol.

Onze hoog-laag boxsprings zijn individueel vorm te geven. Dit houdt in dat de verschillende wensen van u en uw partner eenvoudig in twee aparte boxsprings te verwerken zijn. Deze twee boxsprings worden vervolgens gekoppeld en vormen samen een tweepersoons boxspring, zonder dat de verschillen in functionaliteiten in het oog springen. Het linkerbed is dan bijvoorbeeld hoog-laag verstelbaar, terwijl het rechterbed enkel hoofd- en voetverstelling heeft. U slaapt dus beiden optimaal, maar levert niet in op de luxe uitstraling van uw bed en slaapkamer.

Slaapkamerkasten exclusief voor u ontworpen

De Suite is specialist op het gebied van gehele slaapkamerinrichtingen. Niet enkel uw bed, maar ook uw slaapkamerkasten zijn beslissend voor de uitstraling van uw slaapkamer. Bij De Suite bieden wij daarom slaapkamerkasten op maat. De kasten op maat kunt u geheel naar wens samenstellen. Onze slaapkamerexperts helpen u graag om een optimaal ontwerp te maken voor uw kasten en kastindeling.

Met een goed doordacht design voor uw kast ademt uw slaapkamer de sfeer die u wilt. En, minstens zo belangrijk: een slim ingedeelde kast met de juiste accessoires maakt uw kast perfect afgestemd op uw gebruik. Zo kunt u uw garderobekasten precies aanpassen aan uw garderobe. Draagt u veel blouses of overhemden? Dan spelen wij hierop in door voldoende en gemakkelijk toegankelijke roedes in de kast te verwerken.

Alle meubelen die wij samen met u ontwerpen, maken wij zelf in onze eigen meubelmakerij. Zo weet u dat uw ontwerp in goede handen is en kunnen wij garant staan voor de kwaliteit van onze producten.

Inspiratie voor een slaapkamer naar uw wens

Een slaapkamer moet u niet alleen ’s nachts de mogelijkheid bieden om energie op te doen voor de nieuwe dag, maar u ook overdag een goed gevoel bieden. Wilt u de wensen voor uw slaapkamer werkelijkheid maken? Kom dan eens langs bij De Suite. We helpen u graag verder met advies op maat.

Lees meer op: Desuite.nl/slaapkamer/

Dit is een partnerpagina. De redactie van EW is niet verantwoordelijk voor de inhoud.
De Suite

De Suite maakt elk seniorenbed in eigen stijl

We worden in Nederland ouder en ouder met een gemiddelde leeftijd die al ruim de 80 voorbij is. Deze toename in levensverwachting betekent voor velen een lange – en gelukkig ook vaak prachtige – periode die ouderdom heet. Maar die ouderdom komt wel met gebreken en voor menig ‘senior’ met een opeenstapeling van verschillende klachten. […]

Lees verder
De Suite

Hoog laag bedden

Met het oog op de toekomst kiezen steeds meer mensen voor een slaapkamerinterieur met daarin een hoog laag bed. De hoog laag bedden zijn niet van andere bedden te onderscheiden en kunnen bij De Suite volledig in de eigen stijl van de klant worden gemaakt. Zo halen klanten het beste bed in huis, voor nu […]

Lees verder
De Suite

Beter slapen met geluid

Een goede nachtrust geeft het lichaam en de geest energie voor overdag. Een goed bed en matras afgestemd op uw wensen is hierbij essentieel. Bij De Suite bieden we bovendien de mogelijkheid om uw matras uit te rusten met een ingebouwd FPS-geluidssysteem. FPS staat voor ‘physio frequency support’. Het systeem geeft geluidsgolven af die niet […]

Lees verder