Eric Vrijsen Premium Corner

Zalvende Tjeenk Willink brengt kabinetsformatie op gang

30 april 2021Leestijd: 4 minuten

Dankzij de zalvende woorden van Herman Tjeenk Willink (PvdA) kan de kabinetsformatie dan toch gaan beginnen. De meeste partijleiders blijven VVD’er Mark Rutte wantrouwen, maar het merendeel sluit hem niet ‘bij voorbaat’ uit als premier van een nieuw kabinet. Eric Vrijsen over het eindverslag van de kabinetsinformateur en de afloop van een vijftien uur durend debat over de uitgelekte ministerraadnotulen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.