Marijn Jongsma Premium Corner

Philips laat zien hoe kwetsbaar Nederland is

11 oktober 2019

Beleggers hebben sterk gereageerd op de winstwaarschuwing van Philips. Het toont aan hoe nerveus de markten zijn over de handelsoorlog tussen Amerika en China. Het elektronicaconcern produceert in China en de Verenigde Staten en wordt daardoor direct geraakt door de hogere heffingen die de grootmachten elkaar opleggen. De schade zal niet beperkt blijven tot Philips alleen schrijft Marijn Jongsma.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.