Simon Rozendaal Premium Corner

Het is oliedom om Shell kapot te willen maken

28 maart 2019Leestijd: 3 minuten

Voor velen is de chemische industrie de favoriete kop van Jut. Toen bekend werd dat een aantal bedrijven (waaronder de Britse gigant INEOS) wegens het Nederlandse klimaatbeleid kiest voor Antwerpen in plaats van Rotterdam – 2 miljard euro aan investeringen – zei Lodewijk Asscher, partijleider van de PvdA: ‘We laten ons niet langer gijzelen.’ Helaas pindakaas dus, schrijft Simon Rozendaal.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.