Arendo Joustra Premium Corner

Met zeer grote dank aan Arend Jan Boekestijn

02 mei 2018Leestijd: 2 minuten

Toen Arend Jan Boekestijn eind 2009 werd gevraagd buitenlandcolumnist van Elsevier Weekblad te worden, zei hij eigenlijk direct ja. Hij had net zijn lidmaatschap van de Tweede Kamer neergelegd en had zijn handen vrij. Zijn boek over de uitwassen van ontwikkelingshulp met de treffende titel De prijs van een slecht geweten. Waarom hulp in haar huidige vorm niet werkt was af en lag net in de winkel.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.