Gertjan van Schoonhoven Premium Corner

Turken de mond snoeren is zwaktebod

16 mei 2018

De dalai lama, een ongekozen theocratische homohater, loopt de deur van de Tweede Kamer plat. Maar de Turkse president Recep Tayyip Erdogan – ondanks alles in elk geval nog enigszins gekozen – zou het met een speciale wet moeten worden verboden om in Nederland campagne te voeren? Er zijn VVD-Kamerleden die met betere ideeën de voorpagina van De Telegraaf hebben gehaald.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.