Gertjan van Schoonhoven Premium Corner

Gedenkteken MH17 in Eindhoven bezwijkt onder zijn symboliek

28 maart 2018

Ruim drieënhalf jaar na de aanslag is Nederland al twee MH17-monumenten rijker. Na het ‘herinneringsbos’ bij Vijfhuizen is op Vliegbasis Eindhoven een blijvende herinnering onthuld aan de aangrijpende taferelen in 2014 rond de repatriëring van de slachtoffers. In de woorden van burgemeester John Jorritsma (VVD): ‘Hier kwamen slachtoffers thuis en werden de nabestaanden verenigd om hun verdriet en ongeloof te delen.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.