Eric Vrijsen Premium Corner

Narcostaat: overheid kijkt weg bij criminele bendes

31 mei 2017

‘Het tuig mag dit land niet ondermijnen,’ zegt Bouke Arends (51), locoburgemeester van Emmen, standvastig. Hij sloot begin dit jaar het clubhuis van motorclub No Surrender in zijn gemeente, omdat daar volgens justitie op grote schaal drugs werden verhandeld.

Daarop liep Arends volgens politie en justitie zodanig gevaar dat hij zich weken in Engeland schuilhield. Arends bracht alles naar buiten als ‘wake-upcall’. De motorclub ontkent. Helaas is Arends niet de eerste politicus die op aanraden van de politie onderduikt.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.