Arend Jan Boekestijn Premium Corner

Door populisme breken zware tijden aan voor liberalen

27 mei 2016Leestijd: 3 minuten

De vorige gouden eeuw van mondialisering ging ten onder met het uitbreken van de Eerste ­Wereldoorlog. Het Interbellum, getekend door een grote economische crisis, eindigde in een nieuwe wereldoorlog. Het duurde tot de jaren zeventig van de twintigste eeuw voordat de wereldeconomie weer net zo geïntegreerd was als vóór 1914. Is het denkbaar dat wij opnieuw een tijdperk beleven waarin mondialisering stokt, of zelfs wordt teruggedraaid?

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.